sleeptime

gud, har inte bloggat idag... men alla har sina inte lust att blogga dagar ibland.

godnatt.

ps. ja mår inte bra..

YO!

Täby centrum nästa höhö, spännande vaaaaah XD

är slut på ord!


PEACE OUT MTF!

dccxc

MÖÖÖÖÖH!

ny bloggdesign?

jag funderar på att göra en ny bloggdesign, den som ja har nu är så himla booring!


Idag så ska jag vara med Malin, mina päron har åkt till landet för att ha kräftskiva men de e inte riktigt min grej om ni fattar vad jag menar, så då kunde ja få stanna till min älsklings bästis Malin istället :D

designen kommer nog ikväll tror jag, eller imorgon, detr beror på när jag har tid <33


y

en liten fin bild från portugal :)

hej

jag är bäst, ingen protest!


Godnatt, (vilket inlägg va?!)



iuiui

Tha nattens outfit, herregud va töntig jag är... -.-

3 dan

Yoooo!
Ingen blogglust idag, kom precis hem. Har varit och handlat mat till imron. Vi ska ju paddla imorgon, och jag har ingen regnjacka! -.- Men som tur var så har man ju en granne vid namn caroline som kanske kunde låna ut en till moi, hehe.

Och ja, igpr va ju jag och mammsing och kollade på kläder, tänkte köpa en par björn borg trosor, men ja de fanns bara tråkiga randiga.. inte roligt XD Men jag hittade en cool kofta på filippa k men jag vet inte ens varför jag nämde det för den kostade 1300 på rea och sen såg precis likadan ut som en på h&m och topshop, men det var nått jättefint material så.. hehe, nu till saken! Jag köpte ett par jeans från Acne jeans, skitcoola. Om ni vill kolla på dem så går ni in på google och söker på HIP CONFIDENT. Ja och då ser man en länk till deras´hemsida. Pallade inte att lägga in en bild bara hehe.


Hörs senare (kanske (A) )<333


shong shaaaagh!

haha cool rubrik va? XD Nu är andra dan avklarad, slutade 14.10 idag (wooohoo, hehe) Och jag känner just nu väldigt glad, har ingen aning varför men iallafall hehe.
Tänker inte berätta vad som har hänt idag för att det kommer tråka ut er direkt så ja hoppar över den saken x).

Men jag måste säga att jag är väldigt glad över att Pännys kanin mår bra nu :D (och jenny ofc)
Jo de e såhär att Jenny kom inte till skolan idag för att hennes kanin inte mådde så bra. (tänker inte gå in på detaljer)
Så ja, nästan hela dagen har vi oroat oss för lilla tussens skull :D <3

Snart är det dags att sätta sig i bilen, för ja och mamma ska åka och kolla på kläder. Ja vet de e såååå intessant XD!
Men det hände en ganska kul sak för mej men det vill ja ej säga vad hihi, ÄNTIGEN HAR JAG EN HEMLIS!
Hehe för igår, när ja, Malin, Tilda och Jenny snackade så hade jenny en sak som hon hade berättat för malin för att malin hade berättat en sak för henne (alltså en hemlis).
Gud va töntigt de låter med hemlis, vi ska komma på ett annat ord.. hmm... en ingen-får-veta-grej, DÄR SATT DEN!
Iallafall så ville jag också veta den ingen-får-veta-grejen så ja försökte komma på en ingen-får-veta grej, och det gjorde jag!. Men det va inte riktigt en ingen-får-veta-grej hehe men de va ju iallafall en ingen-får-veta-grej... hehe.. och NU har jag en ingen-får-veta-grej... shaaiises, undra hur måånga gånger ja har sagt mitt nya cooooola ord nu xD

aja skitsamma, see ya later alligator!

Om jag räknar rätt så är det 6 ingen-får-veta-grej ord, fan nu blev det 7...




fgfg

Min underbara kise miiiiissan <333

ghgh


EEVERYBODY WANTS TO BE A CAT!

 
har inte nån blogglust just idag, men nått inlägg måste man iallafall lägga in, så ja de blir ett klipp på aristocats, "everybody wants to be a cat"

kineskatten som spelar piano med pinnar är asskön! "fortune cookie always wrong" XD
haha asg'

shanghai hong kong, egg foo yong. XD 

´

enjoy

packat och klart

Nu har jag packat allt man ska ha till skolan imron, pennskrin, mapp, pengar till nycklarna, viktigt att veta lappen, inneskor och väskan såklart hehe.
Och det är väldigt mysigt för på måndagar så börjar jag 10.25 oh slutar 14.05 typ hehe, för elevens val kan inte börja än för att lärarna måste ju titta på vad vi har valt för val.

Nu är bara den stora frågan vad man ska ha på sej, hade tänkt min svarta vest med en t-shirt och ett par jeans, eller nån tunika.. eller shorts.. hmm beror på vad det blir för väder.. hehe.

Glömde att säga det i de andra inläggen, har varit på landet i helgen hehe, om de va nån som inte fattade inlägget; bada. Typ.. hehe

jyjyj
Mappen ska jag bara ha tills jag hittar en annan, skorna med (hoppas jag, de e ju såå coola -.-), en pärm och en pennkorg med färpennor och övestrykningspennor.

df  ----->   fg

Baada!!

Häj, till min tur så åkte beckii ut till landet idag, så då behöver jag inte vara ensam här ute, hähä!

Idag hade vi tänkt att åka och bada iallafall, även fast det kommer att vara kallt i vattnet. Men ja ska fan bada iallfall! Ja ska ja ska ja ska XD

Hejdå! hhoho

adadasd

En bild från landet i somras!

Första skoldagen

Idag har ja typ inte bloggat alls, men har itne haft sån stor blogglust, men nu har jag det! Idag så hade vi första dagen i skolan, invigde den nya skolan.. och vi hade fått en ny no lärare, mattelärare och rektor, de sak nog bli ett ganska roligt år iallafall.
Vi gick mest igenom schemat och frilufsdagar och grupper.
Det va ganska najs för ja börjar 09.40 varje måndag och slutar 13.50 varje fredag, man ba jäähuu!

hihi

gillar mitt hår väldigt mkt (A) ursäkta men ja hade liksom tänkt på denna frilla i typ en månad så hehe.

Nu ska jag vara lite frän och sätta in en "dagens låt"; Death cab for cutie - The ice is getting thinner

Underbar låt tycker jag!



xxx

Bild på mej i min heeta pyjamas, men den jäkeln ville inte vinkla sig åt rätt håll (bilden asså).. hehe jaja, mobba mej inte för mkt..

Kort kort och skola imorgon

Kort hår blev det, är riktigt nöjd, luggen förblev kort men det långa och slitna håret blev till lite kortare än axellångt page, riktigt nöjd, och så fick ja ju också min mousse som både ja och mamma ska andvända eftersom båda har ju ganska kort hår nu hihi, ja hon klippte ju 21 cm kortare så nån skillnad borde ju klass LAVAN ÅR 8 se XD.

Ja vet, vårat namn e astöntigt men alla andra heter kristallen, opalen, graniten, smaragden, vulkanen.. man ba, kan man inte ha lite vanligare namn som 7: a, 6: b eller nåt sånt.. Men nej vi ska ha nått nytt och fränt.. jo verkligen. Men det ska ju änd bli ganska skönt att börja skolan igen. Ni vet, komma tillbaka till de gamla rutinerna och allt hehe.

Nu ska jag kolla på tv en stund och tvätta av mej sminket <33


tt   ---->  ju

Skillnad va?! haha het lugg ja hade på den första bilden xD (lång)

Jusde, vet ni! Ja slog ett rekord på att dricka upp en chai latte! Malin brukar liksom dricka upp sin på typ 7 min medan ja dricken en lika stor på typ 25 ? Nu drack ja typ halva påväg tillbaka till frissan, och de e liksom 500 meter från en espresso house på stureplan XD Hela tog typ kanske 15 min? XD

Klippning nästa

Huuh.. om en timme.. om en ynka timme, sitter jag där framför spegeln och grubblar och fråga marina ( min frissa) hur jag ska klippa mej, men ja tänker inte avslöja något.. höhöö för jagf har nåra tankar.

Ska gå om ungefär 2 minuter.. hehe.
Idag så har jag mest slappat, ätit ravioli
(tredje dagen i rad XD (?) ) och kollat på tv och sovit.. alltså en jäkligt tråkig dag, har tänkt på klockna 16.00 heela tiden XDXD haha nej så farligt är det faktist inte, ja tycker att de e ganska skönt är man klipper sig och speciellt när man e klar, om man e nöjd dåra. Men ja älskar liksom hur håret blir, dom blandar ju massa produkter med varandra så att det blir LEEEN OCH LÄTT OCH FÅR MYYYCKEET VOLYM  XD.

oj time to go pusspuss, wish me luck !

f

Satt och nördade mej lite framför webben, som sagt. Hade inget att göra XD

project runway

tjo, sitter här med malin och kollar på family guy. Det är askul för de e typ en nittiåring som blir kär i kjockisens son och sitter och drömmer om hans framtid XD

Jag känner mig lite som en blondin, idag när ja skulle äta ravioli så fick jag inte upp konservburken för ja inte visste hur man öppnade den med konservöppnare.. de tog liksom en halvtimme för mej att fatta hur man skulle göra och då va liksom klockan redan halv tre ( jag hade egentligen velat äta vid halv två men gjorde lite andra saker också) Och mamma ville att ja skulle fråga grannen men.. nä fan de skulle jag klara själv, och envis som man är så gick det också :D

Idag kom kläderna från h&m, berättar mer sen när jag kommer hem, nu project runway.

See ya later alligator

kort eller långt

heesan alla bloggare!!

Idag så vaknade ja med att hela mitt hår stig rakt upp (okej, luggen) Och de gör mej alltid på ett dåligt morgon humör.
Ja såg ut som nån himla Jim Carrey typ som hade luggen helt uppåt XD men nu har den lagt sej lite..

Vet ni, imron ska jag klippa mej = ångest..
Hur ska jag klippa mej.. höööh.. ja hade tänkt att klippa håret kort.. men ja vet att ja bara kommer sakna mitt långa hår.
Just nu har jag liksom till mitten av ryggen och och ja hade tänkt att klippa till axlarna ungefär..
Vad tycker ni?

Nu ska jag äta nåt, har inte ätit frukost än hehe.. inte så intressant men skitsamma


f

Okej, den såg ju inte riktigt ut så men om man bortser från att allt hår e slibbat ihop med gelé så ja.. det skulle va ganska likt faktist x'D

Grönan

Tjolooong!

Idag va jag och Malin på grönan, för fjärde gången denna sommar XD
Ja asså de e ganska mkt för att va mej, ja brukar liskom gå två gånger per år och nu blir det liksom fem (ska gå en gång till i september, ericsson dagen you know) . Så de va ju lite kul, men det va ju mest för att vi hade vip band man kunde åka med så liksom hehe.
Men iallafall, när vi va där så kom vi dit vid ett.. då kollade vi när det öppnade och då stog de att det öppnade klockan 15.
Man ba, hääärliiigt så då passade vi på att äta lunch på nån resturang vid entrén.
Och nu kommer det alla har väntaat på, dum dum dum.. nej men när vi satt där så hörde vi några skrik från entrén till grönan. Vi tittade, och såg tre fjortisar som stog och skrek och skämde ut sej själva.
Den ena tjejen som vi skrek mest stog och kastade sin väska åt alla håll och verkade inte bry sej om vad som fanns innuti den.. Och sedan sa hon; ÅÅÅH JA BET MEJ I TUUUNGAN, RIIING 112!
Vi ba, vafan! De ska man väl inte skämta om liksom...

Sen på hemvägen när vi skulle gå av bussen på nybroplan så va de en kille som satt vid bussdörrarna, då när malin så skulle gå ut så sa han: hej fjortis!
Vi ba oookej, vet du liksom ens va de e tänkte vi. Och sen när bussen åkte iväg så flinade han och tryckte sitt fula nylle mot rutan.. liskom normalt (?) Och ja lovar, malin är allt annat än fjortis.. hehe

Back to tedrickandet och So you think you can dance // pusspuss

Btw, hatar hon som håller på att skriker hela tiden, gud de ser ut som hon skiter XD huuh ingen trevlig syn x)



i

tha VIP åkband, lite fräsig tycker ja XD Bandet har stjärnor på sig (A), fääääncy!


Scones

Sitter här och smaskar på lite scones och kusmi te (A).

Asså gud va frukost kan vara gott ibland, hehe.
 Men man blir så jävla mätt på det, ha har bara ätit en och de känns som om ja ska kräkas om jag äter mer. Fan.. nu lät de ju som att det va äckligt, men hööhööö nnä de va det ej.
Har en konstig känsla att inte så många fattade den där meningen.. men skitsamma.

Vet ni, i lördags när jag var med Carro på landet så kom ja på världens coolaste rim;

Hej!
Jag är coool
Jag badar i brun utan sool..
I en poool

Bra va?! Hehe

Nu ska ja.. hmm vad ska ja göra.. har lust att kolla på film, men ja har ingen bra.. eller så kanske jag ska fortsätta titta på det usla pogrammet Jay leno show där en gråhårig kjockis drar sina skittråkiga skämt om salamimackor och italienska brats som ska lära sig koka spagetti... huh unrda hur de skulle gåå... nää de vill jag absolut inte göra.

Aja skitsamma. pussar



cc

shopping

Hejsan bloggen, har inte skrivit på hela helgen, men har haft fullt upp och har inte haft lust att blogga, men idag var jag iallfall och shoppade lite med Caroline. Vi hade sett en annons i tidningen där det va märkeskläder från sommarkollektionen för upp till 90 % rea, De mesta va ju från sommarn så  ja fick anpassa mej lite hehe.
 Men det blev iallafall 2 par trosor från Frank Dandy som finns på mq för ca 300 kr, jag fick båda för 150 och ett par jeans från Julian Red. Och vet ni allt gick bara på 450 spänn, jäklit billigt asså!

gjgj

Ja vet, skit dålig upplösning på bilderna men min camera är urladdad


u
Jeansen fick jag för 300 kr, (skulle ha kostat 1400)

k

hihi lite söta tycker jag (A)

Nu ska jag nog titta på Sex and the city, pusspuss bloggar imron igen <33 // Annie

9 dar

nio dagar kvar tills skolan börjar, ojoj hehe XD Men det kommer gå bra.
Idag hade vi en tävling på danslägret, det va olika stationer man gjorde, och jag var i den "modiga" gruppen och ja klarade att stoppa ner handen brandat med mjölk och skit, först så trodde ja att de ba gröt men de va de inte (hatar mjölt, min värsta fobi) Och vi vann!! (våran grupp).

Ja vet att ni inte fattar så mkt men ja e ganska trött och jag mår inte så bra så ni får ha en bra onsdag, back to Project runway :) / kisses

God natt!

Haha, kan man tänka sej. Har nästan suttit en hel kväll framför datorn och bara läst bloggar, och dessutom inte bloggat själv.. hahah de va allt knasigt bert!

Ah nu ska jag snart sova iallafall, hårdträning på dansen liksom, har redan träningsvärk men inte så mkt satt man inte kan gå.
Vet ni, ja stör mej skitmkt på folk som stavar fel på världens lättaste ord (nämner inga namn). Asså de gäller även om man bara skrev fel på tangentbordet (ja ska egentligen inte säga nåt) men ja tycker att det kan vara jobbigt att läsa liksom.. bara för det så är jag extra noga i detta inlägget så att allt blir rätt, så typiskt mej asså xD

Nu ska vi se satt inte inlägget blir för långt, för då blir det också tråkit och jobbigt för oftast så läser ja inte inlägg som är typ tio cm långa och helt fullproppat med ord så nu ska jag ta det kort. Hehe som tur va så regnade det inte precis när ja kom ut från dansens dörrar (jehu) som det hände igår och i förrgår (?) Så å då kunde ja cykla hem utan att bli blöt hehe. När man va klarduschad och klar så kom mamma hem. Ja trodde att ja kunde få lite fritid eftersom ja precis hade kommit hem från en 8 timmars träningspass i rad nästan, mendå skulle vi ner till täbban för att köpa ögon remower,
ooh lite swengelska dära! XD Men ja ska inte säga nåt för de va jag som ville åka och köpa det så xD Men den som jag köpte var i allafall L´réals demaq expert. Den var ny och såg ganska snygg ut så ja köpte den, och den va asbra! Allt smink åkte bort efter lite gnuggning bara, för ja brukar annars få stå en kvart och få gråa ögon efteråt, så trevligt asså. Och såklart så valde ja den rosa, hihi min favoritfärg (A)

hejdå, skriver mer imorn pusspuss <33


fgfg

Gud va konstigt mitt finger ser ut XD aja no big deal, happy meal

goood kväll!

Hääjsäään, älskar Evas (Carolines mammas) nya dator, det är en sån där liten son men gan vrida skärmen på och ha den sedan som pekskärm, hhuhuhu.
Det krävs inte så mycket att få en liten människa som jag att bli sysselsatt, hehe så nu sitter jag här och skriver lite hehe.
Har inte skrivit på hela dagen ju för att jag har ju varit på dansläger med Tilda, och de va skitkul tycker jag, när veckan e slut ska vi ha lärt oss 4 heeela danser, det är ganska mkt men om det sitter när man över så kommer man ju ihåg det när man dansar :D
Och samma himla sak hände idag med, när jag kom ut från dörrarna för att cykla hem så började det spöregna och åska precis när ja kom till cykeln.. man ba jääääähu!!

Nu ska ja gå och leeka med Cajlajni! Haha misstolka detta inte!

<33 pusspuss skriver mer ikväll, annie the queen!

Kom igen :)

Kom hem från jenny för runt en timma sedan, och precis när jag skulle gå utanför dörren så såg ja hur det började regna. Liksom va exakt som i en film när nån person alltid har otur, oj de kanske kan va jag (?) XD Så nu sitter ja med blött hår och pyjamas. Hmm ja skulle ju ha gjort lite kusmi te! haha nu kom ordet! hehe
Men seriöst de teerna e underbart goda, mamma köpte ett kusmi te som hetter Irish blend  och jag ett som heter Anastasia skitgott.

Kom igen nu, ja har redan 5 unika besökare eller mer efter 5 dar och ingen kommentar, man bloggar ju för att få era åsikter, så kom igen nu, bara en liiiten liiiten kommentar! Det skulle glädja mej :D Känner mej så ensam liksom, de blir ju som att man skriver till sej själv, så himla patetiskt XD

nu måste ja sova, ska upp tidigt imron, klockan 7.. ojojoj... Och när ja menar sova så blir det nog lite tv också xD
<333 kramiish!

Söndag

Tjah, förlåt för rubriken. Men ja har brist för kreativitet just nu. Aja sitter här med en kopp te och äter chokladbollar, lyssnar på Disturbia och dansar med mej själv XD
Älskar chokladbollar, men de kan bli liter för mkt ibland. Ja har ätit tre st och är proppmätt. Hehe.

Igår såg vi ju och såg barnhemmet.
Jag säger bara fyyfan! Den va så jävla läskig och äcklig, ja började grina för att den var så äcklig och hämsk, + att det var mer än halva filmen kvar och ja klarade inte av att se mer, men ja klarade mig igenom hela. Och det slutade lyckligt så ja kan kanske se på den igen. PÅ sista tiden har jag fått värsta skräckfobin, förut älskade ja sånna här filmer nu är ja alltid så jävla tveksam, ja kanske börjar bli gammal... :S XD

Jag blir jävligt arg när man inte har någon nagelborttagning hemma, för då kan ja ju förfan inte måla om mina naglar!
Arrrrgh! Men ska köpa det imron efter dansen. Har nämligen dansläger imron till på fredag, måste prata med tilda om det också..

Nu är det bäst att dricka upp teet innan rummet fylls av thaiti te doft blandat med chokladbollar, ingen vacker doft direkt..


hhjhj



gfhfghgh

f

Här e armbandet ja fick av malin, jättesött tycker jag.
Tack bästa vän.

malin and anna pwns!

Hej alla läsare, nu är jag hemma hos Malin.
Snart ska vi in till stan och looka lite på saker, de va ju fan men än en månad sen ja va där. Sen på kvällen ska vi kolla på bio, Barnhemmet heter den. Den kommer nog va jäkligt läskig men iallafall.

Vet ni, ja fick världens gulligaste armband av Malin i födelsedagspresent.
Bild på det kommer lite senare när vi är hemma :):)

Nu väntar malin på mej, måste dra pusspuss allihopa <3333


sjf

Goodbye Vätö and hello Täby!

Tjäänare! Min blogg fyller 4 dar idag!
Wooohoo, måste gratuleras.. nej ja skoja bara, men har ni sett den nya bloggdesignen(?)!
Den kanske inte är nån nyhet men liksom klassisk, lite frän ;)

Idag är det hem till Täby som gäller, som alla kanske vet. XD Väntar bara på att mamma ska dammsuga klart och packa maten, sen är vi påväg hem :D:D
Ja kanske ska klä på mej också.. hmm... man kan ju inte gå runt i morgonrock hela dagen, men vänta nu här!
Ja kanske kan sätta en ny trend, morgonrockheladagen-trenden!

Slut på konstiga idéer, Anniepanie is out of here! <333


08-08-08, bratsens dag?

Idag är det Stockholms dag! The one and only!!
Det kommer va fullt ös på Stureplan ikväll, bratsens mötesplats no 1! De kommer säkert stå och vifta med armen och vråla; DEET ÄÄÄÄÄÄÄÄR STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!! med lidingöton.. hmmm ja tycker att de ska finnas en stureplans dialekt också.. men va e de för skillnad på lidingös och östermalms?
Aja, nu skriver Stockholm historia, den ultimata dagen, denna dag kommer aldrig mer förutom 3008-08-08! om 1000 år alltså.
Den ultimata tiden måste ju vara 08.08 också?  hmm.. xD
Stackars göteborgare, det kommer aldrig hända er... men om man har 31 så...

Nu måste ja klä på mej för ja ska åka om typ.. venne men mamma och pappa har kommit hem nu för de har tömt båten

<333 STOCKHOLM IS THE SHIT!

Godmorgon!

Tjolahopp, ny bloggdesign kommer ikväll. Jag tycker att den som jag har nu är lite tråkig, inte för den andra kommer bli ssåå mkt roligare så blir den coolare iallafall.
Idag så ska ja åka till Singö, det ligger typ lite utanför öregrund och så ska vi hämta några hissgardiner i Norrtan också så. Det kommer bli fullt upp idag, yeah!
Och min ipod är laddad, det har varit heeelt död i typ en och en halv månad nu för att ja aldrig har orkat laddat den XD.
Woohoooo.
Imorgon så bär det av till schtekiga Täby igen, och då får ja träffa maaaaaliiiin! XD

Nej nu måste jag duscha, vi ska åka om en timme typ så ja känner mig lite stressad. hehe

bajbaj <33333

Tillfälligt klar

Nu är bloggen klar för tillfället, ny bloggdesign kommer ikväll, måste liksom bara ha något så länge :)

Ja, vad har alla gjort idag då? 
Själv har jag suttit här och tyckt synd om mej själv för att jag inte har nåt att göra.. Men på lördag morron åker ja heeeeeem! Och får vara med Maaaliiiiiin! Har liksom inte sätt henne på tvååå månader! Helt sjukt asså! muuuhahahahaaaaaaaaa!
Och det här jävla regnet och allt... Om de inte va så att vi skulle vara på 90 årsfest imron så skulle vi redan varit hemma..

Nu ska jag nog göra en kopp te :) Är galen i te, därför heter ja nu kusmitea.blogg.se.
Kusmi tea gör så underbara goda teer, man kan köpa de på en liten smula i Norrtälje.
 Det kostar 198 kr. Såklart värt de!

Hejsan, bloggen flyttas...

anniepanie.blogg.se håller på att flyttas hit,
kommer förhopningsvis vara klar ikväll eller imorn :)

<333


RSS 2.0