DESPERATA TV TITTARE!!

Hallå! NI får förfasiken inte missa Desperate Housewives!
Det är lag!
 Klockan 21.00 ikväll så skrivs det svensk historia.. okej kanske inte! Men ändå, de var ju för fan nästan ett halvår sedan sist man såg nått nytt program av DH.

Är man en desperat tv tittare som äskar desperata hemmafruar så är man, ni får inte missa gossip girl som sänds nån gång i veckan.. men har ju redan sett alla avsnitt förutom det som sändes igår i USA. De va på fashion week då! Hhöhö can't wait XD. Nåja, back to Desperate housewives!


TITTA FAN!

ss

salamiii!

Min dumma kamerajävel vill inte att jag ska ta kort på mina fina glass skålar... nejnej för den var urladdad när jag skulle ta foton på dem... bajs, ni får se dem när det min kamera passar :)


Första dagen på vecka 40... nu är det mindre än 4 veckor kvar, faktist 24 dagar! hhöööööhöhö
Vi hade också vårat första läxförhör på NOn, visst inte så jätteintressant men det är alltid nått.
Imorn ska vi lämna in en berättelse på engelskan.. ja min blev ju så seriös... det slutat med att "the tomato-smasher" smashar en tomat i mitt face. Haha, ja så kan det gå.

Nu vill jag itne skriva mer på detta otroliga tråkiga inlägg, ni har förmodligen slutat läsa nu men ändå... jusde,

tjugofyyyyyraa, och salamikorv!

höhö

 Hahah asg' XD


Kan Lee vs Without you?

SO FIERCE!

Tjah, nu har jag blivit sjuk.. hostar typ upp blod.. eller jag vet inte men det smakar järn när jag hostar XD Men ja ska till grönan imorn. Och Becka kommer vid fem så det är snart det.

Malin var jätteduktig. Hon gjorde ju en modevisning med Make Up Store idag :D Men jag orkade inte stanna till tre för ja, som sagt, förkylningen tar kol på en XD
Så nu har jag precis badat som har satt på mej myskvällen så nu mår jag ganska bra, men snoret börjar komma tillbaka.
Undra varför man måste ha sånt äckligt i kroppen igentligen.. jaja de e bakterier.. blabla, men ändå liksom hehe

Nu ska jag kolla på bilder från Kap Verde, det får mej på bra humör :D


26 dar kvar

fhfh

En trött Anna

d:fi eller DAX?

Sorry för dåligt uppdaterande. Hihi.

I onsdags när jag var och handlade så skulle jag köpa hårinpackning, a när jag står där dåra så kom det en liten kille som såg ut att vara 11 med sin mamma.
Att se en dröm gå i uppfyllelse, det svåraste beslutet på hela veckan.
Den lilla pojkens första WAX burk. Skulle han använda DAX wax eller d:fi? Ojoj, det är frågan! Tyvärr så kunde ja itne följa hela samtalet för då skulle det bli lite misstänksamt.
Men det var ingen syn jag gillade, att se en början av igelkotthår, mouli tröjor, lacoste skor, och såklart märkesjeans med två snoddar på benen, you name it.
Ja ni kanske vet vilka jag pratar om.

Nej, lite min deprimerande saker nu!
Imron ska jag till täbban och titta på Malin gå en modevisning med Make Up Store, ska bli spännande! Och från lördagkväll till söndag ska becki sova hos maj och så ska vi sedan till grönan på söndagen. Hoppas bara jag inte blir mer sjuk.
Har liksom ont i halsen, och förkyld. Allt det alltid ska va nägot jävla problem med min himla kropp... suck.

Hoppas ni e friska iallafall!
Jusde, ska börja med en nedräkning till Kap Verde! Asså förlåt om jag tjatar men det va fan 2 år sen ja åkte till ett varmt land vid kusten! (förutom sverige)

27 dar kvar

fgj

 dg

klart

Nu är det klart, vi ska till Kap Verde som ligger precis utanför Senegal i Afrika. Gud vad mysigt det kommer att bli asså! Om en månad sitter jag säkert lite rödbränd på en bar och dricker nån god fruktdrink! Fan va najs asså! Hähä, hoppas ni blir avunsjuka, nej skojja bara :)

Vad har hänt idag då? Ja en helt vanlig skoldag. Min älskade bästis malin och nägra i hennes grupp på gympan hade kommit på Kycklingleken. Ja då när man blir kullad av en rockring så ska man ställa sig i en ring och köra kycklingdansen (vi vet vilken det är). Det var väldigt flummigt men jag blev aldrig kullad, hähä!
Och snälla läs inte fel på ordet kullad och kn*llad. Hehe men eftersom jag var sjuk förra veckan så kunde inte jag heller komma på en lek, vilket jag tyckte va lite tråkit.

Nu ska jag dricka juice, eller det kanske e försent?

df

SUCK

Hata måndagar, det finns absolut ingenting på tv.. blööööh
Men i ditt ansikte börjar ju vid 5 i tio så ska försöka hålla mig uppe tills dess :)

Idag gjorde inget speciellt, kollat på resor. Berättar imrgon vart det blir någonstans, men ja kan säga att det är varmt hehe.

Gud jag vet att inlägget blev tråkit, men vad ska man skriva när man nte har något att skriva? Hehe se ya to morrow! (jag vet att det inte stavas så!

ddgd

Hit är det vi antagligen kommer att åka till :D

God natt

Hejsan, har suttit hela kvällen med familjen och tittat på resor,

gissa vart vi ska åka på höstlovet?! Kommentera!

Har sovis imorn så ja, ska nog stanna uppe ett tag till. Det är ju Miss secret agent 2 på tv nu :D på trean ni som undrar.
Vet ni! Mamma räddade mej idag, hon köpte PROVIVA! Helt klart min favorit nu! Kickass! Såklart ska det vara Vettenmelon och tranbär, annars får det va :P

Back to TV, Glöm inte att gissa. Blir så glad när folk visar sina tankar x)


P.S. Det blir ingen bild idag, det funkar inte att ladda upp, puss 


God lunch!

Nu är man hemma dåra, eller ja.. gick hem vid tio hehe.
Men det va väldigt kul igår hehe, men typ alla killar skulla typ "lana" igår. Vilket betyder att de sitter hela kvällen och spelar CS.
Liksom, på en lördag kväll?! Man ba, ookej.. aja det gjorde inte så mkt men ändå hehe. 
Men sen gick ja, Tilda och Malin in. Det var läskit för de va folk som gick utanför huset och höll på att skrämma oss och grejen va att vi inte visste vilka de va.
Plus att ingen ville sova förutom jag så ja vi somnade inte förrän klockan halv 5 i morse, och ja vaknade vid nio så man ba, woohoo.. hehe men det va kul.

Nu ska jag fortsätta att garva åt auditions på Idol repriserna XD se ya.
Bilder kommer senare :)

COCA COLA

asg' XD


WOHO!

Gud! Vilket  mirakel! Har bara lite magknip nu! Och de betyder att ja inte behöver följa med till landet!! :D:D
Men jag får inte röra på mej så mkt för då får jag ont i magen -.- suck, men det är bättre än att ligga och krampa i sängen och grina och tycka synd om sig själv för att ingen verkar fatta hur ont det gör hehe.
Jag har sen igår kärat ner mej i min ProViva som börjar ta slut nu men den lindrar min smärta!!! Uscha vad det där lät töntigt, mobba inte!

Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag vara med Malin, har inte sett henne på tre dygn nu! KATASTROF! Hehe
Inte för att nån behöver veta det så har jag varit sminklös i 6 dar nu, lite uppfriskande. Plus att man itne behöver stå i timmar (typ 5 min) för att få bort allt smink och skit, häöhä

Nu ska jag duscha hörs later, hälsningar en glad ANNA :D <33


Dagens låt; Martina Topley Bird - Need One


sdfd

Min älskade vän.... XD

hemma...

Nu börjar få så ont i magen att jag känner att jag måste spy, de e sä jävla stört, för tillfället har magontet gått bort men för typ 15 minuter sen så låg jag och typ krampade, fan jävla skit!!!!

Aja, är hemma idag iallafall från skolan, och ja.. vad ska man göra, typ sova? nej ja ska kolla på en film nu oc h äta en macka...

Gud jag blir bara sjukare och sjukare, förra året hade ja bihålinfemmation, förkylning, flygplans grej nånting i en månad och nu detta... hoppas det går över nu då hehe. Vil ju vara med malin och de andra tjejorna imron (A)


<333

JISHIFJUTTI och sjukling

Fahn, det blir bara värre och värre, fick gå hem från skolan efter lunch för att jag hade så himla ont i magen, liksom ONT I MAGEN! Och jag har nästan inte alls gjort några läxor alls, lite tyska och verkstad men fattar typ inget av den.. -.- har mentorstid imorn också. Så nu sitter jag här och äter mig mätt på risifrutti, det är typ det ända jag kan äta för tillfället, och knappt det liksom


Planer inför kvällen:
[  ] Tyska
[  ] Verkstad
[  ] SO
[  ] ´Duscha
[  ] Top model


Får se om jag hinner allt, nu tillbakt till pluggandet

(Inlägget är bajsnfjdn, kan inte få bort den kursiva texten -.-)



df

Legally blonde 21.00

Det verkar som att magonten aldrig kommer att gå över, jävla influensjävel! Och blåbärssoppan verkade inte hjälpa så värst mkt.
Just nu sitter jag här och borstar tänderna, Legally blonde är nu på 3:an och började kl. 21.00 så slå på trean nu.

Nu ska jag bosätta mej i min mysiga säng med prinsesstäcke med ett glas vatten, <333




 


Dans, PLETTY GIRL!!

Tjo allihopa, snart är det dags för dans! Eftersom vi inte kommer att ha någon uppvisning så kommer vi ha olika låtar varje gång (hoppas). Den låten som vi hade förra veckan suger verkligen, haha!

Dagen har varit helt okej, förutom att ja har så jäkla ont i magen, alla tror att jag har någon form av stressmage men grejen är ju att det går över och kommer tillbaka precis när man har ätit, väldigt konstigt tycker jag. Dags för ett äpple.
Hörs senare, ikväll blir det kanske också en ny design, hade tänkt mej en lila eller en brun.

Vad tycker ni? höhööö det är fråågan!

Jag och Malin diggar gubben med den äckliga handen i Scary movie 2 haha,
vi diggar mest middags scenen xD






Skolfoto

Hej, idag hade vi skolfoto! Fahn de e den värsta dagen på hela året, ja såg ut som ett missfoster. Min lugg är ju liksom 2 cm för lång så det såg ut som att jag kisade.. usch, aja inte hela världen.

Detta hade jag på mej idag;

fgfg

gvcvcv 

Kofta; Replay
Linne; H&m
Jeans; Acne
Skjärp (syns ej); H&m
Skor; Keds (syns ej)
Halsduk (syns ej); H&m

Nu ska jag plugga lite SO och Verkstad, hörs imorgon <33

hfhfh

YO HOMIES!


Hejsan allihopa, faaan! Att jag aldrig kan blogga varenda dag.. XD hehe
Igår var jag med Carro, Jenny, Eve, Mickis, Carolina, Jesper och Danne ute. Det var jävligt flummigt.
Jesper hade hittat en röd trehjuling med massa apor på. Jag och Caroline blir jätta kära i cykeln och vägrar att lämna ifrån oss den. Våra ben va ju lite för långa för den dära lilla trehjulingen så ja och carro turades om att putta. Eftersom att den va så hiiimla snabb så döpte vi den till PORSCHÄÄÄ! Nån som såg 2½ men när han brorsan hade köpt en röd porsche för hans mammas money och tjatade hela tiden om att den hette PORSCHÄÄ! Ja om ni gjorde de så fattar ni nog det roliga i det hela XD

Så, vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit på IKEA och köpt massa småskit, varför blir kvittot alltid över 1000 spänn när man e där även fast man bara ska kolla på saker, så himla skumt. Sen så drog vi vidare till Kista centrum för att kolla på lite höstkläder. Jag köpte två tröjor på JC. Men mer shopping blir det vär nästa lördag när man ska in till stan.  Bilder lägger jag in senare.
 
allt som man köpte på IKEA:

Två koppar med två fat.
Myskläder (ja vet, skumt va)
Tofflor
Sarvetter
Lampa
Ljus
sånna hära lampor som man sätter in i en hållare
tavla... hmmm minns inte mer

Nu ska jag göra iordning mej, ska på in till stan och äta middag, myyys :D

Hörs senare <33

jkjk
 
Ser ni apan?!

hejsan, hejsan

Godmorgon!

Ja kunde inte skriva igår för att min dumma data segade sä himla mkt så jag gav liksom upp hehe.
Men idag ska jag ha min första verkstads lektion, wooohoo! Alla andra i den andra gruppen har haft två och vi inga.. lyckat!

Igår fick jag reda på en ganska dålig sak, men en bra också... ni får see om några veckor... hihi

Nu ska jag klä på mej, ska gå om 25 minuter XD

god baj!


Dans 18.00, och banankull XD

Najs, det regnar och jag ska cykla hela vägen til dansen, och de tar typ 25 minuter om man cyklar snabbt. Mna bah; jäähu!

Nu ska jag berätta det onödigaste i världen, kul va!?
Idag, har det varit en helt vanlig skoldag. Vi trodde att vi itne skulle ha matte och idrott för att läraren var hemma och tog hand om sina sjuka små knoddar. Men helt plötsligt så kommer hon, det tyckte inte jag om... -.- Vem vill ha matte och idrott när man kan få sluta 11.30 liksom? Men ja, det gör väl inte så mkt, ja slutade ändå vid två så hehe. Och det ända vi vi gjorde var att leka banankull, och från och med då så hittade ja min nyta favorit lek XD. Haha, men seriöst! Det va aaskul. Liksom man nästan längtade efter att bli kullad, men man kan ju inte bara stå där, för då kan ju betygen sänkas ;)

Dags att göra iordning sig, även fast de e typ två timmar kvar tills man ska åka XD

fg

En bild från gotland 2007

outfit

Slänger in en dagens outfit också.


ddg


Örhängen; H&M
Jeans; Miss Sixty
Tunika; Gina Tricot

Förlåt för den heeemska bildkvaliteten


haha ja jo..

jo.. de där med att blogga oftare höll ju itne riktigt, men jag har en förklaring, hade nämligen 3 läxor igår och de går faktist före bloggen. Men idag så har jag inga planer.


Imorgon börjar dansen.. wooohoo!!! Asså alla mina kompisar började för liksom två veckor sedan och Malin hon ska ha sin tredje danslektion på onsdag liksom... så jävla dåligt asså!

Okej, nu ska ja berätta som va så flummigt. Jo de va sä hära att Gabrielle och Matilda hade planerat att vi skulle fly från Sverige ( då menar de ut i skogen tpy 2 km utanför skolans område -.-) för att Ryssland skulle ha anfallit Sverige och sprängt marra kärnkraftverk så att vi kunde vi dödade av radioaktiviteten.. man ba ookej.. först så gick vi på de men när de satte på den så kallade radion (som va ett inspelat band) så fattade vi att de va planerat. Men de va ganska lärorikt för att nu vet man vad man ska ta med sej, själv dog jag liksom med mej två mackor, ett äpple, loka, kläder.. liksom skulle itne pass vara nödvändigt liksom ? XD Aja men det va lite kul, och sen på fredagen så fick vi typ hemkunskap på arabiska för att det va de landet som vi hade flytt till. Och alla som vill veta så kommer iv i tidningen på onsdag (vallentuna tidning eller nåt sånt), TITTA INTE! XD
Nu ska ja ut och springa lite, hörs sen.

,,    jkjk   kjkj   kj

Ja, de ser ju sååå dramatiskt ut.. XD


Sorry för dålig uppdatering

ja, ni såg rubriken. Ja har inte haft så mkt tid framför datorn och somsagt, denna vecka har inte varit helt min vecka men vem bryr sej hehe, näste vecka lovar ja kommer bli bättre.

idag har vi passat hundarna, Lupuz mår inte så bra. Han är väldigt deppig och vill knappt äta nåt.. han som alltid brukar va så hungrig. Och snart är det dags för dem att gå hem :) de är ju så himla fästa vid sin matte hihi

hörs mer när vi kommer hem, de kommer nog bli ett långt inlägg. Har myycket att berätta om vettni hehe pusspuss <333


ööööh it sucks

fahn.. mitt knä ondar... -.-  de känns som det ska gå av när som helst, BAJS!

Jag har en väldigt stor fobi mot Girlichious eller vafan de heter, de ser så himla overkliga ut.. uuuäääöööåöfjsgjkhh!
blöööööööh!

nu e de typ idol.. nej de va för en timma sen, det är också nåt ja hatar, så himla patetiskt.. alla tycker ju att vinnaren suger när allt är avgjort iallafall, nej nu ska ja tänka positivt... hmmm jo människor underhålls?

aja, godnatt!


bv

RSS 2.0